ORTESSIA

ORTESSIA

Who's Online

Έχουμε 8 επισκέπτες online

Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1045218

Facebook button

Αφιέρωμα στην Δύναμη Οργόνη στο περιοδικό MYSTERY PDF Εκτύπωση E-mail
Έρευνα τρίτων - Αιθερικοί Μετατροπείς (Οργονίτες)
Συντάχθηκε απο τον/την Ονειρόκοσμος   
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 14:13


Αγαπητοί φίλοι του Ονειρόκοσμου, μην χάσετε το τεύχος Μαρτίου 2013 του περιοδικού "MYSTERY" το οποίο φιλοξενεί άρθρο μας για τον Wilhelm Reich, την Οργόνη και τους Οργονίτες!Δε μπορείτε να διαβάσετε το αρχείο; Κάντε κλικ εδώ

 

 


Ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό και τον αρχισυντάκτη κο. Ιωαννίδη που έδωσαν χώρο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.


mystery 89

 

Στο ίδιο τεύχος Νο.89 (Μάρτιος 2013), θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε:

 

Η Δύναμη ΟΡΓΟΝΗ

Η Μυστική Ενέργεια του Σύμπαντος

Θεραπευτικοί Οργονίτες & Πώς να τους Κατασκευάσετε 

Η Περίεργη Περίπτωση του Βίλχεμ Ράιχ 

Πώς Συνδέεται με τη Σεξουαλικότητα; 

Τι Πρέπει να Προσέχετε...

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από Οργονίτες (αιθερικούς μετατροπείς), χρήσιμες συμβουλές, άγνωστα πειράματα του Ράιχ επάνω στην libido και μαρτυρίες για τα θαυματουργά αποτελέσματα αυτής της μυστηριακής δύναμης. Μας ξεναγεί η ερευνήτρια και υπεύθυνη του onirocosmos.gr, Μαίρη Μπρούσου.

 

Μεγάλο Ειδικό Αφιέρωμα

ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Οι Θρύλοι των Δράκων της Γης & τα Στοιχειωμένα Σπήλαια της Ελλάδας

Η Αληθινή Υπόγεια Αθήνα: Στοές & Μυστικά Περάσματα

Οι Μυστικές Βραχογραφίες της Αττικής

Παράξενα Μυητικά Σύμβολα

Μια αποκλειστική έρευνα 17 σελίδων με αποκαλυπτικό υλικό μέσα από κατακόμβες και στοές. Τα μυστήρια και οι θρύλοι της υπόγειας Ελλάδας, αποκαλύπτονται. Επιτόπιο ρεπορτάζ από τον Παναγιώτη Δευτεραίο.

 

O Νόμος της Έλξης & η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

Το παγκόσμιο best seller Το Μυστικό (The Secret) έκανε γνωστό σε όλους μας το Νόμο της Έλξης. Κατά πόσο, όμως, ισχύει και με ποιον τρόπο σχετίζεται με το μεγάλο μυστήριο της Σεξουαλικής Μαγείας; Ο Γιώργος Ιωαννίδης μάς ταξιδεύει στη μεταφυσική του Έρωτα, μάς παρουσιάζει άγνωστα σεξουαλικά έθιμα και την αληθινή διάσταση του (σεξουαλικού) Μαγικού Έργου.

 

Τα Παράξενα Μαθηματικά του ΛΑΒΚΡΑΦΤ

Η Μυθολογία Κθούλου περιγράφει ένα σύμπαν μη-ευκλείδειας γεωμετρίας με αλλόκοτα πλάσματα και αρχαίους θεούς. Δεν πρόκειται για φαντασία! Ο Φώτης Μπαλτούμας μάς εισάγει στην παράξενη φυσική του κόσμου του Λάβκραφτ και αποδεικνύει μαθηματικά πως οι Μεγάλοι Παλαιοί είναι περισσότερο αληθινοί από ό,τι ίσως νομίζουμε!

 

Η Μαγική Σφαίρα της Ακρόπολης

Στο Μουσείο Ακρόπολης στην Αθήνα φυλάσσεται ίσως το πιο παράξενο αρχαιολογικό εύρημα που έχεις δει... Μια πετρόσφαιρα γεμάτη σύμβολα και περίεργες παραστάσεις που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι είναι. Κι όμως εκατοντάδες άνθρωποι περνάνε καθημερινά από δίπλα της. Αποσυμβολίζει ο Γιώργος Ιωαννίδης.

 

[μαρτυρία] «Έζησα Ένα Χρόνο σε Εξωγήινη Βάση!»

Ένας Γάλλος αγρότης παρουσιάστηκε σε Διεθνές Συνέδριο για τα UFO για να διηγηθεί το πώς ταξίδεψε σε μια υπόγεια εξωγήινη βάση στα Ιμαλάια! Ακόμη και αν δεν το πιστεύετε, αξίζει να διαβάσετε τα όσα απίστευτα συνάντησε εκεί...

 

Η Χαμένη Πόλη του Ενώχ στο Κέντρο της Γης

Ο Γιώργος Ιωαννίδης συνεχίζει την εξερεύνηση του στους θρύλους της Κούφιας Γης και σ’ αυτό το τεύχος φέρνει στην επιφάνεια μια άγνωστη ιστορία που διηγούνταν κάποτε στην Κωνσταντινούπολη για τον καταραμένο Κάιν και τον μάστορα Χιράμ, που ταξίδεψε στο κέντρο της Γης...